Eko Higjiena

Mira Murati, në listën e grave më të fuqishme në botë

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Në edicionin e vitit 2023, revista e famshme e biznesit “Fortune” ka shpallur listën e Grave më të Fuqishme në Biznes.

RCCOLA

Shkencëtarja me prejardhje shqiptare, Mira Murati është përfshirë në një listë në të cilën janë të përfshirë 100 gratë kryesore të biznesit që përfaqësojnë industri duke përfshirë financat, teknologjinë, kujdesin shëndetësor, telekomin, shitjen me pakicë dhe energjinë, ndër të tjera.