UBT

Ministri Rexhepi shkarkon edhe dy këshilltarë

/ 2 minuta lexim
Mobi Casa

Ministri i Punëve të Brendshme Bajram Rexhepi, e ka nisur me shkarkime Vitin e Ri 2013.

Ai ka marrë vendim që t’i shkarkojë edhe dy, tashmë ish-këshilltarë të tij, Enver Oruçaj dhe Rafet Rama, të cilët i ka pasur këshilltarë pothuajse prej se ka nisur punën si Ministër i Brendshëm.

Njëri nga zyrtarët e kësaj ministrie, që ka folur në kushte anonimiteti ka treguar se shkarkimet janë bërë vetëm pask kohë para se të ndërrohen motmotit, por qëllimisht nuk janë publikuar emrat.

Uji Dea

“Natën e Vitit të Ri, me qëllim që kjo të mos merret vesh shumë në opinion dhe gjithçka të shkojë nën atmosferën e Vitit të Ri, ministri Rexhepi ka shkarkuar edhe dy këshilltarët e tij, Enver Oruçajn dhe Rafet Ramën”, ka thënë burimi për “Zëri”.

Shkarkimin e ka pohuar edhe vetë Ministri Rexhepi, i cili e ka mohuar kategorikisht se shkarkimet kanë të bëjnë me aferat që kanë përfshirë Ministrinë e rendit.
“Kjo po ndodh në kuadër të reformatizimit (të kabinetit). Ka të bëjë me profinin e tyre, sepse më duhen këshilltarë të profilizuar për liberalizim të vizave dhe integrim. Kjo nuk ka të bëjë me çështjen e pasaportave”, ka thënë Rexhepi./Indeksonline/