Mesazh urimi i Reisu-l-Ulama Nexhmedin ef. Saqipi me rastin e Kurban Bajramit

/ 1 minutë lexim

Reisu-l-Ulama i Rijasetit të Bashkësisë Islame të Serbis, H. Nexhemdin ef. Saqipi, ua uron të gjithë qytetarëve të besimit islam, Festën e Kurban Bajramit.

Mesazhi i Reisit Saqipi del nga dëshira e madhe, që festa e Kurban Bajramit, t’i gjejë ata të bashkuar, në gëzimet familjare dhe në lutjet drejtuar Zotit, që festat e tjera, t’i presim në kushte dhe rrethana normale.

Hidromorava

“Urojmë që kjo festë e solidaritetit dhe sakrificës të jetë motivacion për përforcimin e besimit në mes qytetarëve, që ata të jenë të bashkuar në rrugën e humanitetit, mirësisë, dashurisë, dhe respektit të ndërsjellë, pavarësisht dallimeve të tyre politike, racore, kulturore dhe fetare”, thuhet në mesazhin e Reisit Saqipi.

Duke shpresuar, që kjo festë t’ju gjejë të lumtur, urojmë që në familjet Tuaja të mbretëroj paqa, begatia dhe shëndeti, thuhet në mesazhin e urimit të Reisit Nexhemdin ef. Saqipi, njofton Jetapress.