Mobi Casa

Memorandum Mirëkuptimi mes Komunës së Kamenicës dhe D+

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Sot është nënshkruar Memorandumi i Mirëkuptimit me D+, për implementimin e platformës digjitale ndreqe.com ka shkruar Kadri Rahimaj.

Fidanishtja

Nënshkrimi i këtij Memorandumi ka për qëllim artikulimin e kërkesave të qytetarëve për përmirësimin e shërbimeve publike në lagjet dhe fshatrat e tyre./rajonipress/