Melinda Ademi mendjen n’hava’

Hyrja e Melinda Ademit në skenën muzikore shqiptare, ka ndodhur në kohën kur publiku prej vitesh kishte njohur artiste të talentuara, kreative, moderne e të dëshmuara edhe ndërkombëtarisht.

Melinda, vinte nga një talent shou si “American Idol”, ku megjithatë nuk kishte arritur të shkonte larg në garë.

Gjithsesi, talenti i saj është pranuar nga paneli i jurisë, i përbërë nga emra të mëdhenjë të industrisë muzikore në botë.

Ajo, la pas krahëve “ëndrren amerikane” për tu bërë pjesë e tregut muzikor në Kosovë, ku tashmë ka suksesin e vulosur.

Melinda, me një dozë të madhe mendjemadhësie, në një video në qarkullim thotë se këngëtaret shqiptare në vitin 2012 ishin krejt ndryshe, ndërkaq në vitin 2022 të gjitha duken si ajo.

E vërteta është se një pjesë e mirë e këngëtarëve po ngjajnë shumë me njëra tjetren dhe kjo për shkak të ndërhyrjeve kirurgjike e estetike, përfshirë modelin thuajse njejtë të ri-konstruktimit estetik të hundës, mbushjeve me filler e botox dhe mbushjeve e modelimit gati identik të buzëve.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS