Mbahet takimi me qytetarë për Projekt-Buxhetin për vitin 2023 në fshatrat Kopernicë dhe Strezoc

Kamenicë – Kërkesat që banorët e këtyre fshatrave paraqiten kishin të bëjnë ndriçimin, asfaltim të rrugëve, dhe kanalizim.

Drejtoria për Buxhet dhe Financa në bashkëpunim me Kuvendin Komunal kanë mbajtur dëgjimin e parë me qytetarë për Projekt-Buxhetin për vitin 2023 në fshatrat Kopernicë dhe Strezoc.

Të pranishëm në këtë takim ishin Kryesuesi i Kuvendit Liridon Kastrati, zyrtari Naser Hashani, zyrtarja Lidiona Marovca dhe banorë të fshatrave Kopernicë dhe Strezoc.

Kryetari Liridon Kastrati ka thënë se janë duke punuar që në Projekt-Buxhetin për vitin 2023 të përfshihen propozimet e banorëve.

Zyrtari Naser Hashani ka paraqitur Projekt-Buxhetin për vitin 2023.
Kërkesat që banorët e këtyre fshatrave paraqiten kishin të bëjnë ndriçimin, asfaltim të rrugëve, dhe kanalizim./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS