Mbahet takimi me qytetarë për Projekt-Buxhetin për vitin 2023 në fshatin Topanicë

Kamenicë – Kërkesat që banorët paraqiten kishin të bëjnë me ndërtimin e murit mbrojtës te salla e fshatit, asfaltim e rrugicave si dhe rregullimin e trotuareve.

Drejtoria për Buxhet dhe Financa në bashkëpunim me Kuvendin Komunal kanë mbajtur dëgjimin e parë me qytetarë për Projekt-Buxhetin për vitin 2023 në fshatin Topanicë.

Të pranishëm në këtë takim ishin Kryetari Kadri Rahimaj, Kryesuesi i Kuvendit Liridon Kastrati, zyrtari nga Drejtoria për Buxhet dhe Financa Naser Hasani.

Rahimaj ka thënë se në janë duke punuar që në hartimin e projekt-buxhetit për vitin 2023 t’i inkorporojnë propozimet me prioritet të qytetarëve.

Zyrtari Naser Hashani ka paraqitur Projekt-Buxhetin për vitin 2023.

Kërkesat që banorët paraqiten kishin të bëjnë me ndërtimin e murit mbrojtës te salla e fshatit, asfaltim e rrugicave si dhe rregullimin e trotuareve./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS