Mbahet takimi me qytetarë për Projekt-Buxhetin për vitin 2023 në fshatin Ajnoc

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Kërkesat që banorët paraqiten kishin të bëjnë hapjen e dy puseve, asfaltim të rrugëve, dhe rregullim të shtyllave.

Drejtoria për Buxhet dhe Financa në bashkëpunim me Kuvendin Komunal kanë mbajtur dëgjimin e parë me qytetarë për Projekt-Buxhetin për vitin 2023 në fshatin Ajnoc. Të pranishëm në këtë takim ishin Kryesuesi i Kuvendit Liridon Kastrati së bashku me përkthyesin.

Eco Higjiena

Kryesuesi Liridon Kastrait ka paraqitur Projekt-Buxhetin për vitin 2023, duke kërkuar nga banorët të paraqesin propozimet e tyre në mënyrë që t’i inkorporojnë në buxhet.

Kërkesat që banorët paraqiten kishin të bëjnë hapjen e dy puseve, asfaltim të rrugëve, dhe rregullim të shtyllave./rajonipress/