Mbahet takimi me qytetarë për Projekt-Buxhetin për vitin 2023 në Berivojcë

Kamenicë – Kërkesat që banorët e këtyre fshatrave paraqiten kishin të bëjnë me asfaltim të rrugëve, trotuar.

Drejtoria për Buxhet dhe Financa në bashkëpunim me Kuvendin Komunal kanë mbajtur dëgjimin për buxhet në Berivojcë.

Të pranishëm në këtë takim ishin Kryesuesi i Kuvendit Liridon Kastrati, Drejtoresha Burbuqe Leka zyrtari Naser Hashani, zyrtarja Afërdita Tahiri dhe banorë të Berivojcës.

Kryetari Liridon Kastrati ka thënë se janë duke punuar që në Projekt-Buxhetin për vitin 2023 të përfshihen propozimet e banorëve.
Zyrtari Naser Hashani ka paraqitur Projekt-Buxhetin për vitin 2023.
Kërkesat që banorët e këtyre fshatrave paraqiten kishin të bëjnë me asfaltim të rrugëve, trotuar./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS