RCCOLA

Maturantët e papranuar në UP, sot mund t’i parashtrojnë ankesat

/ 1 minutë lexim

Prishtinë – Të gjithë maturantët, të cilët kanë aplikuar për regjistrim në Universitetin e Prishtinës dhe nuk janë pranuar në afatin e parë, mund t’i parashtrojnë ankesë me shkrim Komisionit të Ankesave në nivel të Universitetit.

Sipas njoftimit, ankesat mund të parashtrohen sot, më 8 gusht 2012, që nga ora 9:00-13:00.

Mobi Casa

Dorëzimi i ankesave bëhet në hyrjen e ndërtesës së Rektoratit të UP-së.

Për rezultatet e shqyrtimit të këtyre ankesave parashtruesit do të njoftohen nëpërmjet komisionit të ankesave.