Uji Dea

Madonna kritikohet për promovim dhune

/ 1 minutë lexim

Perfomanca e fundit e Madonnës gjatë provave të turneut MDNA ka ngjallur reagime të shumta. Kjo për shkak të fotografimit të këngëtares me revole në dorë.

Koncerti i parë i këngëtares do të zhvillohet me 31 maj (sot) në Tel Aviv, Izrael.

Mobi Casa

Madonna është fotografuar nga fansat teksa po zhvillonte provat dhe i ka drejtuar atyre një revole ndërkohë që balerinët mbajnë mitralozë dhe pushkë.

Edhe më parë këngëtarja është kritikuar për promovimin e dhunës gjatë koncerteve të saj.