Luta po fol jerm në politikë

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Të arriturat e komunës nën qeverisjen e PDK-së dhe të Qemajl Mustafës janë epokale dhe shkëmb i vërtetë. Këtë populli i komunës mirë e dinë dhe e pranon më falënderim e respekt tha Mustafa.

Qemajl Mustafa duke ju përgjigjur akuzave të Lutfi Hazirit tha se Luta si Luta, në politikë flet përherë jerm.”Ai po e harron që shkëmbi nuk rrëzohet me kazme e lopatë. Të arriturat e komunës nën qeverisjen e PDK-së dhe të Qemajl Mustafës janë epokale dhe shkëmb i vërtetë. Këtë populli i komunës mirë e dinë dhe e pranon më falënderim e respekt” tha Mustafa.

Fidanishtja

Duke e përkujtuar kohën e qeverisjes nga Haziri, Mustafa ka thënë se “populli e dinë që koha e Lutës ka kalua sepse garën për standardet e arritura Luta nuk e përballon dot. Lutës e Kurteshit ju bëjmë për hair “dashninë” e cila nuk ka me i shpëtua nga të qëndruarit në opozitë edhe për kohë më të gjatë. “Nuk ka shkresë me të cilën komuna nuk është përgjigjur pavarësisht se nga kush është drejtuar ajo. Jemi plotësisht krenar me hapjen e plotë ndaj publikut dhe për punën e mirë që e kemi bërë pesë vite me radhë dhe pa u lodhur” ka sqaruar Mustafa.

Mustafa tha se ai dhe komuna do të vazhdojnë edhe më tutje të jen transparent dhe në shërbim të të gjithëve. “Unë e çmoj lartë angazhimin e opozitës kur ajo është konstruktive. Askënd asnjëherë kryetari Qemajl Mustafa nuk e ka ofenduar, po nëse dikush e tepron me gënjeshtra dhe manipulime përherë do t`i tregojmë vendin” tha Mustafa./rajonipress/