UBT

Logos nga Shkupi ndihmon bibliotekat e Kamenicës

/ 1 minutë lexim
Eco Higjiena

Gjilan – Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport, ka përfituar një donacion librash nga shtëpia botuese “Logos-A” nga Shkupi.

Faton Krasniqi drejtor i kësaj drejtorie ka falënderuar shtëpinë botuese “Logos-A” nga Shkupi, për dhurimin e këtyre librave.

Eco Higjiena

Krasniqi, tha se me këto ekzemplarë, ka bërë që bibliotekat e komunës së Kamenicës, të pasurohen me tituj të rinj nga fushat e ndryshme si: romane, libra historik, kulturor, sportivë, publicistik etj.

Kohë më parë kjo drejtori ka përfituar edhe një donacion prej 635 librash, nga kompania Koha ./rajonipress/