Uji Dea

Logos investon në Artanë

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Ky trotuar do të ju mundësojë të gjithë banorëve qasje me të lehtë dhe më të shpejtë në shërbimet shëndetësore,arsimore ka thënë Bajrush Ymeri.

Kryetari i Komunës së Artanës, Bajrush Ymeri së bashku me Dardan Maliqin zyrtar i projekteve pranë Logos-it zviceran kanë nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi për projektin “Ndërtimi i trotuarit nëpër vendbanimin Llabjan – përgjatë rrugës Novobërdë”.

Bajrush Ymeri ka thënë se ky projekt ka për qëllim të përmirësojë vështirësitë e banorëve në kalimin e rrugës lokale ku ata zakonisht e kalojnë këtë rrugë me vështirës.

Fidanishtja

Sipas Ymerit element tjetër i rëndësishëm nga ky projekt është fakti se edhe nxënësit e kësaj zone kanë vështirësi për vajtje-ardhje në shkollat e tyre.

Ky trotuar i mundëson të gjithë banorëve qasje me të lehtë dhe më të shpejtë në shërbimet shëndetësore,arsimore etj./rajonipress/