ARKATANA

Linda: Shqiptarët njerëz të çuditshëm

/ 2 minuta lexim
Mobi Casa

Këngëtarja Linda Halimi nuk ka të ndalur me shkrimin e profileve të saj në Facebook, që si duket është bërë e vetmja mënyrë që ajo të komunikon me publikun.

Pasi që ditë më parë këngëtarja tha se është e lumtur në lidhjen e saj, pas thashethemeve se ajo është martuar me Big D, reperin amerikan, tash ajo ka shkruar një profil tjetër në facebook’un e saj dhe atë në gjuhën angleze.

“Ne shqiptarët jemi popull i çudtishëm”, ka shkruar Linda në këtë mesazh.

Këngëtarja madje ka vazhduar më poshtë duke thënë se shqiptarët “kur një mashkull është i suksesshëm – ata e quajnë atë homoseksual, kurse kur një grua është e suksesshme ata thonë; E kisha në duar këtë bushtër kur nuk ishte askush (përkthimi: do të kisha dashur të flija më të)”.

Këngëtarja më poshtë shkruan:

“Dëshiroj të dijë pse lavdëroni vetveten dhe thoni një gënjeshtër. Mendoj se e vërteta është se ne nuk jemi ende në hartë, pra sa poshtë jemi”.

Mobi Casa

Më poshtë po japim në anglisht tërë mesazhin e këngëtares Linda Halimi në anglisht, e cila kohëve të fundit merr komente negative nga lexuesit e për shkak të lidhjes së saj me reperin amerikan Big D.

“We Albanians are funny people,

When a man is successful- they call him Gay

When a woman is successful- they say : I had this bitch when she was nobody 🙂 (Translation : I WISH I HAD HER BUT SHE SLAPPED ME DOWN )

I wonder why you flatter yourself and tell a lie you start believing yourself ???

I mean the truth is , We’re not even on the map yet, how low can we be ???”