Fidanishtja

Linda Halimi: Më tallnin se isha nga fshati dhe e varfër

/ 1 minutë lexim

Linda Halimi ka bërë një rrëfim të rrallë për të kaluarën e saj, transmeton gazeta “Kosova Sot Online”.

Por në të kaluarën, këngëtarja dhe familja e saj kanë pasur vështirësi të mëdha financiare.

Mobi Casa

Linda tregoi e nuk kishte para për të shkuar në shkollë dhe bullizohej për shkakun se vinte nga fshati si edhe për peshën e saj.