Lenjani sërish i shkruan Nagavcit: Kompletoje stafin arsimor në brezin kufitar

Kamenicë – Në Shkollën fillore “Asllan Thaqi” në fshatin Karaçevë e Poshtme, mësimi ka filluar, por nxënësit e kësaj shkolle nuk e kanë mbajtur pothuajse asnjë orë nga lënda e Gjuhës Shqipe, po ashtu edhe lënda e kimisë ka shkruar Selver Lenjani në letrën e tij publike drejtuar ministres Arbërie Nagavci.

Letra e plotë:
E nderuara Ministre e Arsimit

Në Shkollën fillore “Asllan Thaçi” në fshatin Karaçevë e Poshtme, mësimi ka filluar, por nxënësit e kësaj shkolle nuk e kanë mbajtur pothuajse asnjë orë nga lënda e Gjuhës Shqipe, po ashtu edhe lënda e kimisë ka shkruar Selver Lenjani në letrën e tij publike drejtuar ministres Arbërie Nagavci.

Nxënësit e brezit kufitar kanë humbur shumë orë mësimi nga këto lëndë andaj kërkojmë nga ju e nderuara ministre që të merrni sa ma parë masa dhe të kompletohet stafi arsimor në këtë shkollë sepse më së shumti po humbasin nxënësit e kësaj shkolle.

E nderuara ministre edhe në Shkollën Fillore “Avni Rrustemi” nuk mbahen dy lëndë ajo e kimisë dhe lënda e biologjisë. Na ndihmoni që këtyre shkollave tu kompletohet stafi arsimor derisa ne mbesim me shpresë se kërkesa e bashkësisë lokale do të realizohet pozitivisht thuhet në reagimin e Selver Lenjanit./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS