Lenjani kërkon nga Qeveria që mos të penalizohen me kamata ndëshkuese banorët e brezit kufitar

Gjilan – I nderuar kryeministër bëhuni mbrojtja dhe streha e qytetarit skamnor për ta mbështetur që të jetojë dinjitetshëm, duke ua mundësuar që të jetojnë në shtetin e tyre i cili nuk do t`i penalizojë me kamata ndëshkuese sikurse në faturat e tatimit në pronë, në fatura të grumbullimit të mbeturinave dhe ujësjellësit ka shkruar në letrën publike Selver Lenjani.

Selver Lenjani në një letër publike që i ka adresuar kryeministrit Albin Kurti ka përmendur kushtet e rënda socio ekonomike të familjeve skamnore në brezin kufitar.”Shqetësimi i banorëve lidhet me faktin që ata nuk po mund ti paguajnë kamatat ndëshkuese të shërbimeve komunale, e lëre më borxhin e grumbulluar ndër vite”.

Lenjani ka kërkuar nga Kurti që të reflektojë në këtë kohë të rëndë

“I nderuar kryeministër bëhuni mbrojtja dhe streha e qytetarit skamnor për ta mbështetur që të jetojë dinjitetshëm, duke ua mundësuar që të jetojnë në shtetin e tyre i cili nuk do t`i penalizojë me kamata ndëshkuese sikurse në faturat e tatimit në pronë, në fatura të grumbullimit të mbeturinave dhe ujësjellësit” ka shkruar në letrën publike Selver Lenjani./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS