Mobi Casa

Lenjani dhe Klaiqi flasin për hallet dhe brengat e brezit kufitar

/ 2 minuta lexim
Mobi Casa

Kamenicë – Selver Lenjani ka thënë se sot ka pasur një takim me rreshterin e Policisë dhe Komandantin e Stacionit së Policisë së Kamenicës Florim Klaiqi, që ishte i interesuar për brezin kufitar, dhe Karaçevën e poshtme, ku kemi debatuar për halle dhe brenga që kanë banorët e brezit kufitar.

“Nga ana ime Klaiqin e njoftova gjer e gjatë për situatën në këtë pjesë kufitare, ku vazhdimisht shteti fqinj – Serbia pretendon që të shkëput ketë pjesë të fshatit Karaçevë prej vitit 2001 e deri më sot arteria kryesore është -“Rruga e Asfaltuar”sipas Marrëveshjes Tekniko Ushtarake të Kumanovës” ka thënë Lenjani..

RCCOLA

Lenjani ka shtuar se banoret e brezit kufitar u jemi shumë mirënjohës për interesimin që e ka treguar Komandanti i Stacionit Policor në Kamenicë zoti Florim Klaiqi.

“Po të mos ishin Policia e Kosovës do të ishte e pamundur të zhvillohet jeta në brezin kufitar dhe në emër të Bashkësisë Lokale ju falënderojmë për angazhimin e Policisë së Kosovës. Falënderojmë dhe Forcat e KFOR-it, Forcat e (NATOS) dhe ne si Bashkësi Lokale i përgëzojmë dhe i Falënderojmë për punën dhe angazhimin e pa lodhur për Brez Kufitar” ka shkruar Selver Lenjani./rajonipress/