Lenjani: A do të ketë ndonjë qeveri që preokupohet për Karaqevën?

Gjilan – Selver Lenjani definitvishtë është dëshpëruar me të gjitha qeveritë e pas luftës. Asnjë qeveri nuk po e trajton seriozisht problemin e Karaqevës shprehet i revoltuar ai.

Selver Lenjani ka pasur shpresa se në qeverinë Mustafa gjatë bisedimeve në Bruksel do të trajtohet dhe kufiri në Karaqevë. “Po ikin të gjitha qeveritë, pa e diskutuar asnjëherë problemin e Karaqevës. Nuk e kam të qartë pse kjo neglizhencë dhe pse ky injorim i vijës kufitare” shprehet Lenjani.

Lenjani mendon se qeveria e ardhshme nuk duhet të izolohet e të mos u dal përballë qytetarëve të saj. “Kontesti kufitar me Serbinë është bombë e kurdisur për secilën qeveri. Çdo vonesë u jep avantazh Serbisë për ta aneksuar atë pjesë” shton Lenjani./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS