Fundamenti

LDK u tërhoq, nuk kthehet!

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Ndryshimet kushtetuese në çështjen e presidentit dhe ato në reformën zgjedhore, nuk pritet të gjejnë përkrahje nga LDK-ja, nëse ato dërgohen në Kuvend për miratim.

Zyrtarë të LDK-së, insistojnë se pa respektimin e marrëveshjes për presidentin, kjo parti nuk do të votojnë ndryshimet e bërë në Kushtetutë dhe në Reformën Zgjedhore.

Uji Dea

“LDK-ja është tërhequr, prandaj edhe nuk do t’i votoj këto ndryshime”, ka thënë Haki Demolli për “Tribuna Shqiptare”.