Labi i rikthehet shkollës së mesme

Në kohën kur të gjithë gjeneratat e reja po avancohen dhe i kanë sytë kah shkollimi i mëtutjeshëm, as këngëtari jonë i njohur Labinot Tahiri nuk po rri duarkryq.

Sipas burimeve të gazetës, këngëtari i njohur ferizajas kohë më parë është destinuar për të vazhduar shkollimin e lartë, mirëpo ka ngecur pasi që sipas të njëjtit burim, Labi nuk ka përfunduar dy vite të fundit të shkollës së mesme.

“Ka qenë në shkollën tonë për të kërkuar diplomën e shkollës së mesme, por pasi që ai nuk i ka të përfunduara dy vitet e fundit nuk ia kanë dhënë. Madje atë e kanë këshilluar që të vazhdojë edhe dy vjet nga shkolla e mesme e papërfunduar në Kaçanik”, kështu ka theksuar fillimisht burimi për gazetën Tribuna, fakt këtë të cilin pjesërisht e ka pohuar edhe vetë këngëtari.(Tribuna).

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS