Kush janë 4 ministreshat sexy të Francës?

/ 1 minutë lexim

Duket se Franca ka marrë kurorën kur vjen fjala tek politikanet femra

Ky është momenti kur katër ministre franceze po shkojnë për punë, por në fakt duken si top modele për pasarela.Ministret po shkonin në Elysee për të marrë pjesë në mbledhjen e përjavshme të kabinetit, shkruan Tema.

RCCOLA

Katër ministret, Fleur Pellerin, ministre për Sipërmarrjet e Vogla dhe të Mesme, Aurelie Filippetti, ministre për Kulturën Franceze, Najat Vallaud- Belkacen, ministre për të Drejtat e Grave dhe Delphine Batho, ministre për Ekologjinë, shkëlqenin si për të treguar se edhe pas largimit të Carla Bruni-t, politika franceze është e bukur.