Uji Dea

Kur ishin fëmijë

/ 2 minuta lexim

Sot këta djelmosha janë yje të mëdhenj të futbollit, dhe se përfaqësojnë njërën nga kombëtaret pretendente për ta fituar “Euro 12”,dhe që padyshim është një ndër fuqitë e mëdha të futbollit botëror. Pra është fjala për Anglinë, dhe lojtarët apo reprezentuesit e kësaj kombëtare, disa nga lojtarët kryesorë të kësaj përfaqësuese.

Por edhe këta futbollistë dikur ishin fëmijë që kishin ëndërra dhe synime që donin ti arrinin në jetë, e që sipas një tabloidi anglez siç thotë: “Edhe këta një herë e një kohë ishin të vegjël dhe çapkënë, por që sot bartin mbi supet e tyre barrën e një kombi të tërë”.

Mobi Casa

Fotot e këtyre djelmoshave janë fotot e futbollistëve kryesorë të Kombëtares Angleze, e të cilët janë: 1. Xhon Terry, 2. Skot Parker, 3. Xhejms Milner, 4. Xholeon Leskot, 5. Teo Ualkot, 6. Xhoi Hart, 7. Andi Keroll, 8. Stiven Gjerard, 9. Aleks Oksleid Çemberlein, 10. Xhermein Defoe, 11. Glen Xhohnson, 12. Ashli Kole, 13. Dani Ëelbek dhe 14. Uejn Runi.

Një gjë që vlen të theksohet se këta djem duken shumë më ndryshe nga çunat që paraqiten në fotot kur ishin fëmijë./indeksonline/