Kujtim Gashi: Arsimin do ta kemi prioritet kryesor

Kamenicë – Arsimin do ta kemi prioritet kryesor, ku nxënësve do të i ofrohen të gjitha kushtet e nevojshme për arsimim dhe edukim të mirëfilltë ka thënë Kujtim Gashi.

Shkollat profesionale do t’i kemi në fokus, ne do të hapim drejtime të reja dhe do të i furnizojmë me pajisje adekuate për secilin drejtim, ku nxënësit do të kenë mundësi që nga afër të njoftohen me profesionet dhe punën praktike të tyre në të ardhmen.

Shkollat profesionale do të jenë indikator kryesor në avancimin dhe nxjerrjen e kuadrove të reja profesionale të nxënësve nga Kamenica ka thënë Gashi./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS