Eko Higjiena

Kryeziu thotë se Kurti e la Kosovën jashtë KiE për vota

/ 1 minutë lexim
ARKATANA

Profesori i të Drejtës Kushtetuese dhe ish-gjyqtari i Gjykatës Kushtetuese, Kadri Kryeziu, vlerësoi se e keqja më e madhe të gjitha qeverive është se kauzat kombëtare po i shfrytëzojnë për kauza elektorale.

“Kauzat kombëtare kur të kalojnë në kauza elektorale atëherë është boomerang për shtetit”, tha Kryeziu.

Kur u pyet se a po luan kryeministri Kurti për vota, dhe e për një gjë të tillë a e ka lënë Kosovën jashtë Këshilli të Evropës ai e pranoi një gjë të tillë.

Hidromorava

“Po se është politikë …cila është arsyeja a ka ndonjë logjikë, cila është logjika tjetër, ndoshta me veprime ose mosveprim, ndoshta me dije ose pa dije, ndoshta i ka lëshuar koncentrimi”, tha ai.