Kryesues, jep dorëheqje dhe zhblloko kuvendin!

Nga Kushtrim Kadriu – Ka muaj që nuk po funksionon kuvendi si pasojë e faktit se kryesuesi Arianit Sadiku nuk di si ta drejtojë atë. Madje, kohëve të fundit, edhe zëra nga partia e tij po thonë se udhëheqja e tij është skandaloze. Me gjasë, ai nuk e ka më as përkrahjen e partisë së tij. Skandaloz ishte fakti kur z. Sadiku gënjeu duke thënë se ishte i sëmurë, derisa mediat e kapën se ai ishte në Shqipëri.

Ai po mundohet t’i shtyj seancën e radhës deri në pafundësi, me gjasë për t’i ikur ndonjë shkarkimi nga vetë partia e tij.

Me datë 27 tetor ishte paraparë të mbahet seanca e radhës, por u bë data 16 nëntor dhe ende asgjë.

Kryesues, ja andej, ja këndej, mbaja dikah? Nuk mund të mbeten punët e Gjilanit peng i një njeriu.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS