Krenohet pak Kadri Rahimaj: Transformimi veçse ka filluar

Kamenicë – Në qendrën e vjetër të qytetit të Kamenicës gjendja e trotuarit ka qenë e tmerrshme e sidomos në ditët kur ka pasur të reshura ka shkruar Kadri Rahimaj.

“Kemi ndryshuar strukturën e trotuarit, kemi lënë hapësirë dhe shteg për biçikleta si dhe jemi përkujdesur që trotuari ta ketë rënien e duhur në mënyrë që të mos grumbullohet uji. Tani çdo lëvizje në këtë pjesë është e lehtë dhe e shpejtë” ka nënvizuar kreu i Kamenicës./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS