Kontrabandimi me mallra dhe dhuna në familje shënojnë rritje të veprave penale

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve me urdhër të prokurorit janë ndaluar për 48 orë, dy (2) persona dhe janë ngritur tri (3) aktakuza kundër gjashtë (6) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Një (1) person për shkak të veprës penale “Kontrabandimi me mallra”
Një (1) person për shkak të veprës penale “ Dhuna në familje”

Aktakuzat:

Një (1) aktakuzë kundër tre (3) personave, për shkak të veprës penale “Lëndim i rëndë trupor”,
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) persona për shkak të veprës penale “Lëndim i lehtë trupor”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Dhuna ne Familje”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS