Komuna intervenon në disa fshatra malore, rrugët bëhen të kalueshme

Kamenicë – Përgjatë muajit tetor, Komuna e Kamenicës ka intervenuar në shumë rrugë të viseve malore, duke i bërë ato të kalueshme për banorët e këtyre fshatrave.

Intervenimet deri më tani janë bërë në fshatrat: Velegllavë, Shipashnicë e Poshtme, Sfircë, Tugjevc, Desivojcë, Vriqevc etj.

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim do të vazhdojë me këto ndërhyrje në bazë të kërkesave të banorëve./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS