Komuna e Vitisë ka nisur me vendosjen e semaforëve në udhëkryqin Viti – Pozheran

Viti – Me qëllim të parandalimit të aksidenteve dhe mos shkaktimit të tollovisë në trafik, sot në Viti, konkretisht në udhëkryqin i cili lidhë Pozheranin me qytetin e Vitisë, ka nisur vendosja apo instalimi i semaforëve. Ky investim po financohet nga Komuna e Vitisë dhe është mirëpritur nga qytetarët.

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, potencoi se Komuna e Vitisë e ka parë të arsyeshme të bëjë vendosjen e semaforëve në këtë udhëkryq duke folur edhe për rëndësinë e vendosjes së tyre në këtë vend. “Ne jemi në dijeni për shkak të ngarkesë së madhe të komunikacionit në udhëkryqin që lidhë qytetin e Vitisë me Pozheranin dhe më qëllim të lehtësimit të qarkullimit në këtë udhëkryq por edhe të parandalimit të aksidenteve dhe tollovisë së panevojshme ne e kemi parë të arsyeshme që të vendosim semaforë të cilët do të shtojnë sigurinë në trafik” u shpreh Haliti duke vazhduar se kjo komunë do të vazhdoj me implementimin e Planit të Mobilitetit të cilën e ka të aprovuar.

Përndryshe për herë të parë në qytetin e Vitisë, po vendosën semaforë për të lehtësuar komunikacionin./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS