Komuna e Vitisë dhe Kolegji UBT me marrëveshje për hartimin e hartës zonale

Viti – Zv. Kryetari i komunës së Vitisë, Hasan Aliu ka nënshkruar dje me përfaqësues të Kolegjit UBT, konkretisht me Institutin për Studime Urbane një dokument për hartimin e hartave zonale për komune e Vitisë.

Me këtë rast i pranishëm në këtë takim ishin edhe Visar Demiri, drejtor për Urbanizëm, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit dhe këshilltari për çështje urbane, Ajet Sallahu.

Me këtë rast u bë me dije se kjo komunë vetëm se është në fazën e finalizimit të Planit Zhvillimor Komunal dhe tani do të bëjë edhe hartimin e hartës zonale, dokumente këto shumë të rëndësishëm për zhvillimin e kësaj komune./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS