Komuna e Kamenicës vazhdon me lehtësimin e qasjeve në rrugët malore

Kamenicë – Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim është duke u angazhuar në lehtësimin e qasjeve të rrugëve, në zonat më të thella malore.

Zyrtarë nga kjo drejtori kësaj radhe kanë intervenuar në rrugën e Kitkës, përkatësisht në lagjen “Redenica”.

Drejtoria në fjalë, është e gatshme për intervenime, në çdo kohë kur është e nevojshme kanë thënë zyrtarët e kësaj drejtorie./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS