Komuna e Kamenicës është e përkushtuar në lehtësimin e qarkullimit për qytetarët

Kamenicë – Po bëhet hapja dhe pastrimi i rrugëve në Marocë, Kitkë e Vriçec.

Në bazë të kërkesave të qytetarëve, puna për pastrimin e rrugëve do të vazhdojë, ndërsa komuna është e përkushtuar në lehtësimin e qarkullimit për qytetarët./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS