Klubi i Snookerit “SHOOTERS 138” nga Gjilani po merr pjesë në Kampionatin Evropian të Snookerit

Gjilan – Klubi i Snookerit “SHOOTERS 138” nga Gjilani po merr pjesë në Kampionatin Evropian të Snookerit, i cili ka filluar me datën 7 Qershor dhe vazhdon deri më datën 19 Qershor, kampionat ky që po mbahet në Shqipëri.

Klubi “SHOOTERS 138” nga Gjilani është momentalisht klubi i vetëm i Snookerit nga Kosova, ku në mesin e 40 shteteve të Evropës me mbi 450 garues nga mbarë Evropa, po merr pjesë, duke ju falënderuar President të Federatës Evropiane të Snookerit z.Maxime Cassis, e gjithashtu edhe Presidentit të Federatës Shqiptare të Snookerit z.Ogert Shkrepa.

Ky kampionat evropian në Snooker ka filluar me grupmosha të reja si U16,U18 dhe U21, pastaj po vazhdon me kategorinë Single Men,Seniors, Women,dhe e fundit, kategoria ekipore.

KS “SHOOTERS 138” nga Gjilani, përfaqësohet nga Ardian Lenjani, kurse garuesit
në kategorinë Single Men janë: Muhamet Ajrullahu, Muhamet Huruglica, Bylent Fazliu, kurse në kategorinë Seniors: Bekim Aliu.

Suksese Klubi “SHOOTERS 138”- Gjilan

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS