KFOR-i amerikan dhe institucionet vitiase kultivojnë raporte të mira

Viti – Imri Emërllahu ka njoftuar se ka pasur një takim me përfaqësuesit e KFOR-it amerikan, me të cilët ka bashkëbiseduar për tema të shumta.

Një takim mjaft i rëndësishëm dhe përmbajtjesor me përfaqësues të KFOR-it Amerikan, ku diskutuam për shumë çështje me rëndësi të veçantë për komunitetin dhe qytetarët e Komunës së Vitisë, në përgjithësi, nevojat, brengat, shqetësimet, e shumë e shumë tema tjera të rëndësishme.

Bashkërisht vlerësuam se gjendja e sigurisë në Komunën tonë të Vitisë, vazhdon të jetë e çetë dhe stabile. Kjo falë angazhimit të KFOR-it, Policisë së Kosovës(PK), Stacioni Policor në Viti, si dhe bashkëpunimit të mirë me Komunën, dhe institucionet përgjegjëse për sigurinë.

EVSB – Bashkëpunimi i ngushtë me KFOR-in, do të vazhdoj edhe në të ardhmen, si në sferën e sigurisë, ashtu dhe në fusha të t’jera, me interes për qytetarët tanë.
Institucionet lokale në Viti, por edhe vet qytetarët e kësaj Komune, kultivojnë raporte të mira me KFOR-in, Amerikan, dhe falë këtij bashkëpunimi kemi një gjendje të mirë të sigurisë thuhet në njoftimin e koordinatorit të EVSB-së, për Komunën e Vitisë, Imri Emërllahu./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS