ARKATANA

Këto ushqime janë plot me proteina dhe ndihmojnë humbjen në peshë

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Nëse këto ushqime i hani për darkë, do të hiqni qafe kilogramët shtesë.

Peshku

Është i pasur me aminoacidet omega-3 dhe me proteina. Ata që kanë mungesë të tyre flenë keq dhe kjo nxit konsumimin e ushqimeve të dëmshme.

Arrat

Uji Dea

Nxitin nivelin e magnezit, e po ashtu kanë edhe aminoacide omega-3. Ndihmojnë për gjumë më të mirë, e ulin rrezikun nga sëmundjet e zemrës, kancerit dhe diabetit.

Prodhimet e qumështit

Përmbajnë shumë kalcium. Pos s ndihmojnë hollimin e belit, kalciumi ndihmon edhe gjumin.