Fidanishtja

Këta janë të famshmit, të cilët pretendojnë se nuk kanë televizor në shtëpi

/ 1 minutë lexim

Los Angeles, 13 qershor – Nuk janë të gjithë të famshmit të famshëm vetëm për shkak se ata shpesh paraqiten në televizion.

Përveç kësaj, ka edhe nga ata që nuk pëlqejnë ta shohin fytyrën e tyre në ekran, në fakt, shumica e tyre thonë që i kanë kaq zët sa nuk kanë as televizor. “PaperMag” ka përpiluar një listë të të famshmëve të cilët pretendojnë të mos kenë një televizor në shtëpi, dhe disa prej këtyre emrave mund t’ju befasojnë të gjithëve.

Në mesin e këtyre të famshmëve që thuhet se nuk kanë televizor në shtëpi është multimiliarderi amerikan dhe themeluesi i rrjetit social “Facebook”, Mark Zuckerberg.

Përveç të sapomartuarit, Zuckerberg, në këtë listë befasisht ndodhen edhe diva e muzikës e filmit, përkatësisht pop-këngëtarja Madonna dhe aktoret hollywoodiane, Angelina Jolie e Keira Knightley.

Këta janë të famshmit që nuk kanë nevojë për televizor në jetën e tyre:

Mark Zuckerberg

Rachel McAdams

Keira Knightley

Angelina Jolie

Eco Higjiena

Madonna

Susan Sarandon

Jessica Paré

Regina Spektor

Chloe Sevigny

Cynthia Nixon

Carly Rae Jepsen

Alan Cumming

Jesse Eisenberg