UBT

Kështu duket procesi i vaksinimit në QKMF në Kamenicë, pa pasur nevojë ta kopjojmë Tiranën

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Qytetarët s’i kanë fajet. Kështu duket procesi i vaksinimit në QKMF në Kamenicë, pa pasur nevojë ta kopjojmë Tiranën.

Fidanishtja

I kemi organizuar listat e qytetarëve në bazë të moshës. I kemi kontaktuar disa herë. E kemi specifikuar drejt orarin e vaksinimit, dhe i kemi pritur të organizuar.
Është kaq e thjeshtë!