KEDS -i nuk i kursen qytetet e Anamoravës, as ditëve të pushimit

Gjilan – Gjatë kohës sa do të zgjat kalimi pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë, Gulmivodë, Kolonija e vjetër, Kolonija e minatorëve, Tullar, Jasenovik, Qeranovik, Bunjakët dhe Minierat.

Më 04.11.2018, NS 35/10kV Artana do të ndërprehet prej orës 00:00 deri në ora 00:15

Gjatë kohës sa do të zgjat kalimi pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë, Gulmivodë, Kolonija e vjetër, Kolonija e minatorëve, Tullar, Jasenovik, Qeranovik, Bunjakët dhe Minierat.

Arsyeja e ndërprerjes: Kalimi me furnizim i NS 35/10kV Artana prej Lp 35kV Gjilani në Lp 35kV Badovci pasi që do të zhvillohen punime në LP 35kV Gjilan 1 – Artanë.
Mirëmbajte të planifikuar

Më 06.11.2018 në NS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet: Dalja 10 kV Binqa (Kodi: 61067008) prej orës 10:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Mogillë, Kabash, Rafshina, Bozovik, Shoshar, Debelldejë dhe Binqë.
Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtja preventive./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS