KBI në Gjilan shtroi iftar për familjet me jetimë

Gjilan – Këshilli i Bashkësisë Islame në Gjilan nëpërmjet Shoqatës Humanitare Bamirëse “Bereqeti”, e cila funksionon në kuadër të Bashkësisë Islame të Kosovës, ka shtruar iftar për 100 persona të regjistruar në KBI-Gjilan si fëmijë jetimë.

Në këtë iftar mori pjesë kryetari i KBI-së, Naim Aliu, koordinatori i ShHB “Bereqeti”, Agim Hyseni, dhe një mërgimtar anonim, i cili kishte shprehur interesin t’i ndihmojë fëmijët materialisht.

Vlen të theksohet se ShHB “Bereqeti” ka pasur nën përkujdesje të vazhdueshme jetimët që nga paslufta e deri më tani./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS