Katër aktakuza të ngritura dhe një person i ndaluar për vrasje në tentativë

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ndaluar një (1) person në kohëzgjatje prej 48 orëve dhe ka ngritur katër (4) aktakuza kundër pesë (5) personave.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit: Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar një (1) person, në kohëzgjatje prej 48 orëve, për shkak të dyshimit se ka kryer veprën penale “Vrasje në tentativë”.

Aktakuzat:

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur katër (4) aktakuza kundër pesë (5) personave, për këto vepra penale:
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale “Lëndimi i lehtë trupor”,
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave për veprën penale “Lëndimi i lehtë trupor” dhe “Asgjësimi apo dëmtimi i pasurisë” dhe
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Vjedhja”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS