Kastrati viziton Qendrën e Mjekësisë Familjare në Roganë, aty punohet 24 orë

Kamenicë – Vizitë ekipit kujdestar në QMF – Roganë, e cila ka 2 muaj që po funksionon 24 orë për kryerjen e shërbimeve! Edhe një zotim tjetër e përmbushëm, pavarësisht sfidave të mëdha që na i solli pandemia ka shkruar Qëndron Kastrati.

“Falënderoj drejtoreshën e DSHMS Suna Zajmi-Krasniqi, drejtorin e QKMF-së Besim Beqiraj, si dhe menaxherin e personelit Asdren Jerliun, për angazhimin e vazhdueshëm në përmbushjen e këtij zotimi. Kjo është një derë tjetër e hapur 24 orë, për qytetarët që kërkojnë shërbime mjekësore” ka shkruar Kastrati./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS