Kastrati: Preokupimi kryesor i të gjithëve është si ta bëjmë më të jetueshëm e më të gjallë këtë vend

Kamenicë – Qëndron Kastrati po vazhdon të marrë përkrahje nga pjesë të ndryshme në qytet dhe fshatra.

“Preokupimi kryesor i të gjithëve është si ta bëjmë më të jetueshëm e më të gjallë këtë vend. Përgjigja dihet” ka shkruar Kastrati./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS