Eko Higjiena

Kastrati: Nuk do të lejojmë që të keqpërdoren veturat zyrtare

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Që nga fillimi kemi thënë që veturat zyrtare nuk do të keqpërdoren nga askush. Pos që kemi vendosur GPS në secilën prej tyre, ato do të shfrytëzohen vetëm për arsye pune dhe të njëjtat do të qëndrojnë aty ku e kanë vendin ka shkruar Qëndron Kastrati.

UBT

Kastrati ka shkruar se veturat do të qëndrojnë në oborrin e komunës dhe se ato do të shfrytëzohen vetëm për nevojat e punës dhe angazhimit zyrtar./rajonipress/