Kastrati nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Qendrën Kosovare për Studime Gjinore

Kamenicë – Kryetari Qëndron Kastrati ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me drejtoreshën e Qendrës Kosovare për Studime Gjinore, Luljeta Demolli lidhur me avancimin e përpjekjeve të përbashkëta për mbrojtjen nga të gjitha format e diskriminimit për shërbyesit civil.

I pari i komunës tha se kjo marrëveshje përpos që do të ofroj mbrojtje nga të gjitha diskriminimet për shërbyesit civil do të ofroj edhe avancimin e bazës ligjore dhe mekanizmave përgjegjës për zbatimin e Ligjit për Mbrojtje nga Diskriminimi, Ligjit për Barazi Gjinore dhe Ligjin e Punës.

“Me drejtoreshën e Qendra Kosovare për Studime Gjinore Luljeta Demolli nënshkruam marrëveshje bashkëpunimi për avancimin e përpjekjeve të përbashkëta për mbrojtjen nga të gjitha format e diskriminimit për shërbyesit civil dhe avancimin e bazës ligjore dhe mekanizmave gjegjës për zbatimin e Ligjit për Mbrojtje nga Diskriminimi, Ligjit për Barazi Gjinore dhe Ligjin e Punës. Përherë të përkushtuar për të qenë në anën e barazisë e mbrojtjes së të drejtave të njeriut!”, tha Kastrati./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS