Kastrati me fjalë të mëdha për punëtorët e “Eco Higjiena”: Jo të gjithë e kanë pushim sot

Kamenicë – Punëtorët e grumbullimit të mbeturinave nga kompania “Eco Higjiena” në Kamenicë po përkujdesen që të kemi një ambient të pastër. Jo të gjithë e kanë pushim sot ka shkruar Qëndron Kastrati.

“Andaj, është kjo ditë e duhur që na rikujton të jemi mirënjohës dhe t’i përulemi secilit që punon me nder që shoqëria të ecë përpara” ka thënë Qëndron Kastrati./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS