Kastrati: Kërkesat e qytetarëve për intervenime në infrastrukturë po i trajtojmë një nga një

Kamenicë – Kërkesat e qytetarëve për intervenime në infrastrukturë po i trajtojmë një nga një, njëjtë sikur këtë kërkesë të banorëve të rrugës “Livagjeve” në Krilevë ka shkruar Qëndron Kastrati.

“Me bashkëfinancimin e banorëve po bëhet shtrimi me zhavor dhe me të tjerat po presim derisa të përfundojnë procedurat në prokurim. Faleminderit qytetarëve për bashkëpunimin” ka shkruar kreu i Kamenicës./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS