Kastrati: Gjatë qeverisjes sonë kemi hequr dorë nga mëditjet

Kamenicë – Gjatë qeverisjes tonë bashkë me drejtorët kemi hequr dorë nga mëditjet në udhëtimet zyrtare për punët e komunës ka shkruar Qëndron Kastrati.

Kreu i Kamenicës dhe kandidati edhe për një mandat në Kamenicë Qëndron Kastrati ka thënë se praktika e mëditjeve për këto udhëtime i ka kushtuar shtrenjtë komunës sonë edhe ashtu me buxhet të vogël. “Këto fonde i kemi orientuar në fusha tjera shumë më të nevojshme për qytetarët” ka thënë Kastrati./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS