Kastrati gjatë dorëzimit të detyrës: Shumë fat për të gjithë dhe faleminderit për gjithçka!

Kamenicë – Protokoll dhe procedurë, dorëzim – pranim. Punë të shumta, që nuk i përshkruan e as përmbledh dot në foldera. Përkushtimi, angazhimi e dashuria nga secili në secilin hap të qeverisjes. Lufta për barazi, angazhimi për drejtësi sociale. Sot mandati iu dorëzua qeverisjes së re ka shkruar Qëndron Kastrati.

“Kamenica mori një tjetër drejtim. Shumë fat për të gjithë dhe faleminderit për gjithçka” ka nënvizuar Kastrati./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS